Informació

Recent Posts

View All

Events

Visita de proba

Read More..

agosto 4, 2018  To  agosto 5, 2018
En la bodega.
Su Cava Preferido

Upcoming events

No upcoming events.
See all events

Javier Pagés Font, nou president de la DO Cava

Posted On: ago 28, 2018

Categories: Noticies actualitat del cava

Avui ha tingut lloc un ple extraordinari del Consell Regulador del Cava de presa de possessió de els membres electes del sector elaborador i productor tant titulars com suplents. Així mateix, s'ha cessat als vocals sortints i, finalment s'ha procedit a la votació de la presidència i vicepresidència.

Després d'una segona votació i per majoria absoluta, el Consell Regulador de la DOP Cava ja té nou president que rellevarà Pere Bonet. Es tracta de Javier Pagés Font, actual CEO del Grup Codorníu Raventós i vicepresident de la Federació Espanyola del Vi. Després de conèixer la notícia, ha comentat:

"Inicio aquesta nova etapa amb orgull, convicció i compromís. És un repte il·lusionant
prendre el relleu de l'última presidència, que ja va assentar les bases de la construcció del prestigi del sector del cava. El meu compromís passa per treballar al costat de tots els representants del mercat: viticultors, cellers, cooperatives i institucions, per seguir potenciant el valor del cava i situar-lo en la primera línia de qualitat que li correspon, entre els millors escumosos del món ".

D'altra banda, Xavier Farré, de CEVIPE, seguirà sent Vicepresident després d'una votació en què també ha obtingut la majoria absoluta de vots.

Els membres electes titulars del Ple del Consell Regulador de la DO Cava per als pròxims
quatre anys són els següents:

Josep Esteve
Lluís Urgell
Antonio Borràs
Jaume Domènech
Joan Pascual
Xavier Farré
Jose Luis Bonet
Pere Escolà
Pere Ventura
Joan Juvé
Josep Puigç
Carles Andreu