¿LE GUSTARIA VENDER SUS PLACAS? Nosotros le podemos ayudar.

Tenemos una dilatada experiencia en la venta on-line, y conocemos el mundo del coleccionismo.

Venta directa.

És a dir, Vi Escumós de Qualitat Produït en una Regió Determinada, i és el nom declarat per la legislació de la Unió Europea pel vi escumós produït segons el mètode tradicional a la regió delimitada coneguda com “Regió del Cava”. 

Descripcio del Cava pel Consell Regulador:

El “Cava” s'obte amb la realització d'una segona fermentació alcohólica en ampolla del vi base, i respectant “el métode tradicional”, en la zona geográfica acollida pel consell regulador.

El vi ha de estar, per lo menys, nou messos en contacte amb les líes i a la mateixa ampolla en la que s'ha produit la segona fermentació.

Podrá ser: blanc o rosat.

Els caves es classifiquen segons el seu contingut en sucres, des del Brut Nature al Dolç.

La diversitat és àmplia, en funció dels sucres afegits:

 • BRUT NATURE: Inferior a 3 g/l. i sense adició de sucre.
 • EXTRA BRUT: Entre 0 y 6 g/l.
 • BRUT: Inferior a 12 g/l.
 • Extra seco: Entre 12 y 17 g/l.
 • Seco: Entre 17 y 32 g/l.
 • SEMI-SECO: Entre 32 y 50 g/l.
 • DULCE: Superior a 50 g/l.

Acabado cava

Característiques organoléptiques

 • Serà net, brillant i sense partícules en suspensió
 • Presentarà despreniment de gas carbònic continu en forma de rosari, de bombolla petita i permanència adequada, formant en ocasions una corona de bombolles en a superfície de la copa
 • En cap cas, el "Cava" presentarà alteracions impròpies o de formació de compostos desagradables, olfactiva o gustativament

Varietats de raims

Les varietats de vinya autoritzades per produir raïm destinat a l'elaboració de vi base i "Cava" són les següents:

 • Varietats de raïm blanc: Macabeu (Viura), Xarel.lo, Parellada, Malvasia (Subirat Parent) i Chardonnay.
 • Varietats de raïm negre: Garnatxa negra, Monastrell, Pinot Noir i Trepat. La varietat Trepat únicament podrà utilitzar-se per a l'elaboració de Cava rosat.

Distintiu de control

Les ampolles de la DOP "Cava" destinades al consum han d'anar proveïdes d'una contraetiqueta o un altre tipus de segell, en ambdós casos numerats, expedides pel Consell Regulador, que hauran de col·locar-se en el celler d'elaboració.

Cava criança mínima de 9 mesos

Cava Reserva criança mínima de 15 mesos

Cava Gran Reserva criança mínima de 30 mesos

Hi haurà diversos tipus de marxamos o contraetiquetes, en funció de la capacitat de les ampolles sobre les que s'hi adhereixin i les mencions relatives a la criança que constin en l'etiquetatge "Cava", "Cava reserva" o "Cava Gran Reserva".

Venta en deposito

L'origen del Cava ve associat a l'esplendor de la viticultura catalana de mitjans del s.XIX. Els estudis de microbiologia de Louis Pasteur aplicats al vi van suposar el control de la segona fermentació en ampolla, i el descobriment del suro que no es perdessin de les bombolles produïdes en el vi. Va néixer així el mètode tradicional o champenoise.

En aquest s. XIX, diverses famílies de Sant Sadurní d'Anoia, inicien la investigació d'aquesta nova tècnica d'elaboració aplicada als cultius de la zona, fruit dels seus estudis i assajos, vinculats al prestigiós Institut Agrícola Català Sant Isidre. Neix així el Cava amb una identitat pròpia diferent de qualsevol altre vi escumós de qualitat.

En 1872, s'elaboren al municipi de Sant Sadurní d'Anoia les primeres ampolles de Cava seguint el mètode tradicional de segona fermentació en ampolla. S'inicia així la seva elaboració i la vila es converteix en la capital neuràlgica del Cava.

 

En els anys 20, el CAVA es consolida en el mercat espanyol aconseguint el seu gran creixement en els 60 i la seva consolidació internacional als 80. Avui és un dels sectors vitivinícoles més dinàmics i pròspers de la viticultura "essencialment catalana" amb una producció que ha superat els 220 milions d'ampolles l'any que arriben a consumidors de tot el món.

Amb una gran reputació internacional, el Cava té una tradició centenària i les seves característiques particulars asseguren que la seva qualitat es mantingui de forma consistent un any rere l'altre.

Zona de producció

La "Regió del Cava" està formada per un total de 159 municipis de les províncies de Barcelona (63), Tarragona (52), Lleida (12), Girona (5), la Rioja (18), Àlaba (3), Saragossa (2), Navarra (2), València (1) i Badajoz (1), que en el seu conjunt configuren la zona de producció delimitada del Cava i, per tant, són els únics amb plena capacitat legal per produir aquest tipus de vi escumós i comercialitzar-ho sota aquest nom.

El municipi de Sant Sadurní d'Anoia és el nucli i origen d'aquesta regió, el motor que impulsa i li dóna vida. El seu esperit no és tan sols un espai, un territori, sinó que significa la tradició, un estil d'elaborar, una fe cega en la qualitat del producte, un entusiasme singular en la projecció i en la difusió d'aquesta beguda tan especial.

Envasat i presentació

El "Cava" únicament podrà ser comercialitzat en ampolles de vidre de les següents capacitats:

 • Ampolla standard 75 cl.
 • Mitjes ampolles 37,5 cl.
 • Botellí 20 cl. / 18,75 cl.
 • Magnum 150 cl.
 • Doble Magnum 300 cl.

USTED TIENE LAS PLACAS, NOSOTROS LOS MEDIOS DE VENTA Y LOS CLIENTES.