Informació

Recent Posts

View All

Events

Visita de proba

Read More..

agosto 4, 2018  To  agosto 5, 2018
En la bodega.
Su Cava Preferido

Upcoming events

No upcoming events.
See all events

Blog & News

Plume, el nou producte icònic de Mistinguett Sparkling

L’estilosa ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle.

octubre 17, 2018 Novetats dels cellers
read more
Javier Pagés Font, nou president de la DO Cava

Vilafranca del Penedès (Barcelona), 28 d'agost de 2018.- Constituït el nou Ple del Consell Regulador de la DOP Cava i elegits el nou president i vicepresident.

read more
Onze cellers de Cava obren les seves portes durant la verema

Del 31 d'agost al 30 de setembre tindrà lloc la tercera edició de La Verema del Cava, un projecte que promou el enoturisme al Penedès.

read more
ALTA ALELLA MIRGIN OPUS 2013, nou Cava de Paratge Qualificat

Després de la bona acollida que va tenir AA MIRGIN EXEO, el celler presenta AA MIRGIN OPUS 2013, també procedent del paratge Vallcirera.

agosto 18, 2018 Novetats dels cellers
read more
Eleccions DO Cava 2018 – Resultats definitius

Vilafranca del Penedès (Barcelona), 30 de juliol de 2018: Els nous membres del Ple del Consell Regulador del Cava prendran possessió el pròxim 28 d’agost.

read more
Montesquius celebra el seu 100 ANIVERSARI, acompanyada per tot el sector.

En un emotiu "social event" en el Cercle de Belles Arts que va comptar amb en els discursos amb la presència de l'enòloga Maria Isabel Mijares, i el director general d'Indústria Alimentària, Fernando José Burgaz, en representació del Ministeri d'Agricultura, Pesca,...

read more
Juvé & Camps, estrena una refinada nova anyada de La Capella

Sant Sadurní d'Anoia, maig de 2018.- La Capella 2010 de Juvé & Camps, la quarta anyada d'aquest cava súper Premium, acaba de sortir al mercat. Fi i elegant, és, a més, la segona anyada que arriba al mercat amb la certificació de Cava de Paratge Qualificat, el vèrtex...

mayo 17, 2018 Novetats dels cellers
read more