Informació

Events

Visita de proba

Read More..

agosto 4, 2018  To  agosto 5, 2018
En la bodega.
Su Cava Preferido

Upcoming events

No upcoming events.
See all events

Archives

Recent Posts

View All

Torna La Verema del Cava amb activitats de petit format

Durant la verema, un selecte grup de cellers elaboradors de Cava s'ha unit per oferir activitats enoturístiques en llocs privilegiats. Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Codorníu, Giró del Gorner, Juvé & Camps, Pagès Entrena, Segura Viudas, Sumarroca i Vilarnau obriran les seves portes del 29 d'agost al 20 de setembre.

Les activitats proposades a La Verema del Cava tenen lloc a l'aire lliure, en aforaments reduïts i amb reserva prèvia. Així mateix, tots els cellers compleixen amb la Guia d'especificacions per a cellers en matèria d'enoturisme davant la COVID19 elaborada per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, avalada pel Ministeri de Sanitat i la Secretaria d'Estat de Turisme.

Can Codorniu

El 29 d'agost al migdia es celebrarà la primera activitat al celler Codorníu, amb una visita a les seves instal·lacions i un dinar als Jardins de Codorníu, acabats d'inaugurar.

El diumenge 30 d'agost serà el torn d'Alta Alella, que a primera hora del matí oferirà una sessió de ioga i esmorzar a les vinyes del Paratge Qualificat Vallcirera amb vista al mar.

La setmana següent, el diumenge 6 de setembre, Vilarnau ens convida a trepitjar raïm amb els peus, tal com ho feien els nostres avantpassats. La seva proposta acabarà amb un esmorzar-dinar entre vinyes.

Esmorzar entre vinyes

Ja el 12 de setembre dos cellers seguiran amb les seves propostes. D'una banda, a Juvé & Camps es realitzarà un tast únic de les diferents varietats de raïm així com un tast dels seus caves monovarietals, tot això acompanyat per un esmorzar a les vinyes.

D'altra banda, des de Segura Viudas proposen una visita molt especial que combina també verema, natura i gastronomia.

L'última setmana de la Verema del Cava hi haurà quatre activitats. El divendres 18 de setembre a Sumarroca es podrà gaudir d'un passeig amb tast a les seves parcel·les, acabant amb cava i pica-pica mentre es gaudeix de la posta de sol (aquesta activitat serà solidària i part de la recaptació anirà per a La marató de TV3 dedicada a la Covid-19).

Segura Viudas

El dissabte 19 de setembre al matí, el celler Pagès Entrena oferirà un maridatge al costat del riu amb formatges premium.

A la tarda, Agustí Torelló Mata celebrarà un sopar molt especial de verema.

Finalment, el 20 de setembre al matí, el celler Giró del Gorner organitzarà un tast de diferents mosts de la collita 2020 i tots els assistents podran gaudir d'un esmorzar-dinar sota els arbres amb vistes a les vinyes, acompanyat dels seus millors Caves.

Verema del cava