Informació

Events

Visita de proba

Read More..

agosto 4, 2018  To  agosto 5, 2018
En la bodega.
Su Cava Preferido

Upcoming events

No upcoming events.
See all events

Archives

Recent Posts

View All

VALLFORMOSA, MILLOR CELLER EN ELS PREMIS VINARI 2020

Vallformosa ha estat guardonada com el millor celler de la vuitena edició dels Premis Vinari. Un total de cinc medalles amb un or, una plata i tres bronzes han portat a Vallformosa a fer-se amb el Premi Vinari Euroselecció Riedel a la Millor Celler 2020.

En aquest concurs de tast a cegues de referència han participat un total de 850 referències de les 12 denominacions d'origen vitivinícoles de Catalunya. Vallformosa ha brillat especialment guanyant el Vinari d'or 2020 al Millor Rosat amb el jove, afruitat i pàl·lid rosat Masia Freyé Syrah Sumoll 2019 (DO Penedès). Aquest vi també ha obtingut la distinció de bronze dins de la categoria de vins de la DO Penedès. El Freyé Syrah Sumoll 2019 ha obtingut el Vinari de Plata 2020 en la categoria de rosats. Per la seva banda, el producte més icònic de Vallformosa, el 150 Brut Gran Reserva 2016, i el afruitat i elegant Gala pinot noir 2018 (DO Cava) han guanyat, respectivament, un Vinari de Bronze en la categoria d'escumosos Gran Reserva i Rosats.


Marta Vidal, CEO de Vallformosa, ha volgut agrair que un any més el jurat dels Vinari hagin fet brillar els vins i caves d'un projecte que "aposta decididament per la qualitat i per la col·laboració amb els viticultors del Penedès". Vidal ha afegit que "Vallformosa és una companyia amb vocació global", i que "premis com els Vinari ens permeten continuar apostant fermament per la qualitat i la innovació per aconseguir nous objectius".